Cognom ástþórssonSaber més respecte al cognom ástþórsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ástþórsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ástþórsson.

El cognom ástþórsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ástþórsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ástþórsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ástþórsson

Veure mapa del cognom ástþórsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ástþórsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ástþórsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ástþórsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ástþórsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ástþórsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ástþórsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ástþórsson del món

 1. Islàndia Islàndia (40)
 2. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ástþórsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ástþórsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ástþórsson és un cognom més freqüent, i en quins països ástþórsson és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ástþórsson. Això es deu a que moltes vegades el cognom ástþórsson ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ástþórsson fa que puguem trobar molts cognoms similars a ástþórsson.

No tots els cognoms similars al cognom ástþórsson tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ástþórsson que tenen un origen i un significat diferents.

 1. ástvaldsson
 2. ástþórsdóttir
 3. Astebro
 4. Astaburuaga
 5. Astbury
 6. Astifan
 7. Astop
 8. Astapenko
 9. Astaphan
 10. Astvacatryan
 11. Astapkov
 12. Astupenas
 13. Asadov
 14. Astable
 15. Astapova
 16. Astibia
 17. Astivia
 18. Astobi
 19. Astobieta
 20. Astobiza
 21. Astoviza
 22. Asttaf
 23. Astobitza
 24. Astawabi
 25. Asadpour
 26. Astapovich
 27. Akatapuria
 28. ástvaldsdóttir
 29. Astahova
 30. Astefanei
 31. Astaph
 32. Agatep
 33. Asadova
 34. Aztibia
 35. Asdfg
 36. Asdf
 37. Aziadapou
 38. Aktepe
 39. Azadov
 40. Active