Cognom ástvaldsdóttirSaber més respecte al cognom ástvaldsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ástvaldsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ástvaldsdóttir.

El cognom ástvaldsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ástvaldsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ástvaldsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ástvaldsdóttir

Veure mapa del cognom ástvaldsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ástvaldsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ástvaldsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ástvaldsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ástvaldsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ástvaldsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ástvaldsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ástvaldsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (77)
 2. Dinamarca Dinamarca (2)
 3. Suècia Suècia (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ástvaldsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ástvaldsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ástvaldsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ástvaldsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ástvaldsdóttir. Això es deu a que moltes vegades el cognom ástvaldsdóttir ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ástvaldsdóttir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ástvaldsdóttir, com podem comprovar.

 1. ástþórsdóttir
 2. ástvaldsson
 3. ástþórsson
 4. Asttaf
 5. Astawabi
 6. Asadpour
 7. Astvacatryan
 8. Asadov
 9. Asadova
 10. Astable
 11. Astaburuaga
 12. Astapova
 13. Astbury
 14. Astibia
 15. Astivia
 16. Astobi
 17. Astobieta
 18. Asdfg
 19. Astobitza
 20. Asdf
 21. Astop
 22. Astapenko
 23. Astaphan
 24. Astapovich
 25. Akatapuria
 26. Astahova
 27. Astefanei
 28. Astaph
 29. Astapkov
 30. Asadobay
 31. Astebro
 32. Agatep
 33. Agdeppa
 34. Astobiza
 35. Astoviza
 36. Azdoufal
 37. Aztibia
 38. Astifan
 39. Aziadapou
 40. Aktepe