Cognom AananSaber més respecte al cognom Aanan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanan.

El cognom Aanan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanan

Veure mapa del cognom Aanan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanan del món

 1. Marroc Marroc (307)
 2. Nigèria Nigèria (35)
 3. Espanya Espanya (23)
 4. Índia Índia (14)
 5. Bèlgica Bèlgica (12)
 6. Bangla Desh Bangla Desh (4)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 8. Pakistan Pakistan (2)
 9. Dinamarca Dinamarca (1)
 10. Algèria Algèria (1)
 11. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanan és un cognom més freqüent, i en quins països Aanan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aanan. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aanan ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aanan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aanan que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aanan o algun dels cognoms similars a Aanan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aanan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aanan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Anan
 2. Annan
 3. Aynan
 4. Aanam
 5. Aananou
 6. Ahnen
 7. Ahnin
 8. Aiman
 9. Aman
 10. Amann
 11. Amian
 12. Amman
 13. Anam
 14. Anane
 15. Anani
 16. Annen
 17. Annin
 18. Annon
 19. Anyan
 20. Auman
 21. Ayman
 22. Anon
 23. Anana
 24. Anano
 25. Ayenan
 26. Amana
 27. Amyan
 28. Anen
 29. Annam
 30. A man
 31. Aunon
 32. Ainane
 33. Annane
 34. Ahanin
 35. Annani
 36. Ahmann
 37. Ahmian
 38. Ahonen
 39. Aimon
 40. Amain