Cognom AamimiSaber més respecte al cognom Aamimi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aamimi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aamimi.

El cognom Aamimi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aamimi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aamimi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aamimi

Veure mapa del cognom Aamimi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aamimi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aamimi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aamimi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aamimi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aamimi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aamimi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aamimi del món

 1. Marroc Marroc (477)
 2. Espanya Espanya (22)
 3. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aamimi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aamimi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aamimi és un cognom més freqüent, i en quins països Aamimi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aamimi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aamimi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aamimi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aamimi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aamimi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aamimi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aamimi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aamimi o algun dels cognoms similars a Aamimi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aamimi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aamimi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Amimi
 2. Aimini
 3. Amini
 4. Aymami
 5. Amami
 6. Ahmian
 7. Aimoni
 8. Amama
 9. Amani
 10. Amiama
 11. Amian
 12. Amiani
 13. Amin
 14. Amina
 15. Amine
 16. Aminu
 17. Amion
 18. Ammama
 19. Anim
 20. Anima
 21. Aimin
 22. Aamoum
 23. Ayanami
 24. Amoni
 25. Amamoi
 26. Amamu
 27. Aymoni
 28. Anime
 29. Aamoun
 30. Ameni
 31. Aameen
 32. Amamo
 33. Amamiya
 34. Amino
 35. Amame
 36. Amum
 37. Aanam
 38. Ammam
 39. Ahmine
 40. Aanan