Cognom AananouSaber més respecte al cognom Aananou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aananou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aananou.

El cognom Aananou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aananou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aananou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aananou

Veure mapa del cognom Aananou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aananou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aananou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aananou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aananou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aananou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aananou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aananou del món

 1. Marroc Marroc (136)
 2. Espanya Espanya (57)
 3. França França (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aananou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aananou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aananou és un cognom més freqüent, i en quins països Aananou és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aananou ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aananou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aananou ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aananou tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aananou que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aananou pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aananou, com podem comprovar.

 1. Ananou
 2. Aanan
 3. Anano
 4. Amamou
 5. Amano
 6. Amiano
 7. Anan
 8. Anane
 9. Anani
 10. Anania
 11. Aniano
 12. Annan
 13. Annino
 14. Annon
 15. Anyanwu
 16. Ananue
 17. Aynan
 18. Anana
 19. Annania
 20. Amwano
 21. Aniwanou
 22. Aminou
 23. Amanow
 24. Anino
 25. Aanam
 26. Ainane
 27. Annane
 28. Annani
 29. Ahmann
 30. Ahnen
 31. Ahnin
 32. Aiman
 33. Aman
 34. Amane
 35. Amani
 36. Amanio
 37. Amann
 38. Amian
 39. Amiana
 40. Amiani