Cognom AarthusSaber més respecte al cognom Aarthus és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarthus sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarthus.

El cognom Aarthus en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarthus, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarthus és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarthus

Veure mapa del cognom Aarthus

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarthus en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarthus, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarthus que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarthus, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarthus. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarthus és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarthus del món

 1. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarthus en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarthus poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarthus és un cognom més freqüent, i en quins països Aarthus és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarthus ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aarthus. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aarthus ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aarthus pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aarthus, com podem comprovar.

 1. Aarts
 2. Artus
 3. Aartsen
 4. Aerts
 5. Artas
 6. Artauz
 7. Arteis
 8. Artes
 9. Arties
 10. Artis
 11. Artois
 12. Artos
 13. Arts
 14. Artusa
 15. Artusi
 16. Artuso
 17. Artuz
 18. Artouz
 19. Artsu
 20. Aartse
 21. Artiss
 22. Aardsma
 23. Aertsen
 24. Aertz
 25. Aiartza
 26. Aradas
 27. Arades
 28. Arados
 29. Ardes
 30. Ardis
 31. Ardois
 32. Ardouz
 33. Ards
 34. Ardys
 35. Aretusi
 36. Artach
 37. Artaiz
 38. Artajo
 39. Artasa
 40. Artaso