Cognom AbabacarSaber més respecte al cognom Ababacar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ababacar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ababacar.

El cognom Ababacar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ababacar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ababacar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ababacar

Veure mapa del cognom Ababacar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ababacar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ababacar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ababacar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ababacar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ababacar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ababacar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ababacar del món

 1. Filipines Filipines (491)
 2. Níger Níger (11)
 3. Mauritània Mauritània (9)
 4. Brasil Brasil (5)
 5. Costa d Costa d'Ivori (2)
 6. Croàcia Croàcia (2)
 7. Lituània Lituània (1)
 8. Mali Mali (1)
 9. Senegal Senegal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ababacar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ababacar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ababacar és un cognom més freqüent, i en quins països Ababacar és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Ababacar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ababacar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ababacar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ababacar, com podem comprovar.

 1. Abubacar
 2. Aboubacar
 3. Abubakar
 4. Abubacarr
 5. Aboubakar
 6. Abubakari
 7. Abubaker
 8. Abu-bakar
 9. Abu bakar
 10. Abubakary
 11. Ababsa
 12. Abubaka
 13. Abubakir
 14. Abubakr
 15. Aboubaker
 16. Abu-bakr
 17. Aboobakur
 18. Aboubakr
 19. Aboubakary
 20. Abu bakr
 21. Abo bakr
 22. Aboubakari
 23. Abebech
 24. Abu baker
 25. Aboobakuru
 26. Abovich
 27. Abovic
 28. Aboobakru
 29. Abeibeck
 30. Abubakirov
 31. Aboubekr
 32. Aboubakarov
 33. Abouhafs
 34. Abeibek
 35. Abouhaboucha
 36. Abu abbas era
 37. Abubakar bare
 38. Aboufajreldin