Cognom AbeibekSaber més respecte al cognom Abeibek és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeibek sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeibek.

El cognom Abeibek en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeibek, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeibek és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeibek

Veure mapa del cognom Abeibek

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeibek en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeibek, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeibek que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeibek, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeibek. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeibek és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeibek del món

 1. Mauritània Mauritània (520)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeibek en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeibek poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeibek és un cognom més freqüent, i en quins països Abeibek és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeibek. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeibek ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeibek fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeibek.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeibek pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeibek, com podem comprovar.

 1. Abeibeck
 2. Abebech
 3. Aboubekr
 4. Abu-bakr
 5. Aboubakr
 6. Abu bakr
 7. Abo bakr
 8. Ababsa
 9. Abubaka
 10. Abubakr
 11. Aboubakar
 12. Aboubaker
 13. Abubakar
 14. Abubaker
 15. Aboobakur
 16. Abu-bakar
 17. Abu bakar
 18. Abovich
 19. Abovic
 20. Aboobakru
 21. Abu baker
 22. Abubakir
 23. Aboobakuru
 24. Aboubacar
 25. Abouhafs
 26. Abubakari
 27. Ababacar
 28. Abubacar
 29. Aboubakary
 30. Abubakary
 31. Aboubakari
 32. Abubacarr
 33. Abubakirov
 34. Aboubakarov
 35. Abouhaboucha
 36. Abu abbas era
 37. Aboufajreldin
 38. Abubakar bare