Cognom AbeibeckSaber més respecte al cognom Abeibeck és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeibeck sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeibeck.

El cognom Abeibeck en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeibeck, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeibeck és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeibeck

Veure mapa del cognom Abeibeck

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeibeck en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeibeck, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeibeck que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeibeck, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeibeck. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeibeck és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeibeck del món

 1. Mauritània Mauritània (690)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeibeck en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeibeck poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeibeck és un cognom més freqüent, i en quins països Abeibeck és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeibeck. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeibeck ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeibeck fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeibeck.

No tots els cognoms similars al cognom Abeibeck tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeibeck que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abeibek
 2. Abebech
 3. Aboubekr
 4. Aboubacar
 5. Abu-bakr
 6. Ababacar
 7. Aboubakr
 8. Abubacar
 9. Abu bakr
 10. Abovich
 11. Abovic
 12. Abo bakr
 13. Ababsa
 14. Abubaka
 15. Abubakr
 16. Aboubakar
 17. Aboubaker
 18. Abouhafs
 19. Abubakar
 20. Abubaker
 21. Aboobakur
 22. Abu-bakar
 23. Abubacarr
 24. Abu bakar
 25. Aboobakru
 26. Abu baker
 27. Abubakir
 28. Aboobakuru
 29. Abubakari
 30. Aboubakary
 31. Abubakary
 32. Aboubakari
 33. Abouhaboucha
 34. Abubakirov
 35. Aboubakarov
 36. Abu abbas era
 37. Aboufajreldin
 38. Abubakar bare