Cognom AbabsaSaber més respecte al cognom Ababsa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ababsa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ababsa.

El cognom Ababsa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ababsa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ababsa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ababsa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ababsa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ababsa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ababsa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ababsa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ababsa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ababsa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ababsa del món

 1. Algèria (14092)
 2. Marroc (170)
 3. França (99)
 4. Tunísia (4)
 5. Tailàndia (2)
 6. Alemanya (1)
 7. Espanya (1)
 8. Anglaterra (1)
 9. Itàlia (1)
 10. Jordània (1)
 11. Malàisia (1)
 12. Països Baixos (1)
 13. Saudi Saudita (1)
 14. Estats Units (1)
 15. Canadà (1)
 16. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ababsa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ababsa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ababsa és un cognom més freqüent, i en quins països Ababsa és un cognom insòlit o inexistent.