Cognom AbakeliaSaber més respecte al cognom Abakelia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abakelia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abakelia.

El cognom Abakelia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abakelia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abakelia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abakelia

Veure mapa del cognom Abakelia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abakelia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abakelia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abakelia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abakelia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abakelia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abakelia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abakelia del món

 1. Geòrgia Geòrgia (341)
 2. Abkhazia Abkhazia (180)
 3. Rússia Rússia (35)
 4. Bielorússia Bielorússia (5)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abakelia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abakelia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abakelia és un cognom més freqüent, i en quins països Abakelia és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abakelia. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abakelia ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abakelia fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abakelia.

Discernir si va ser abans el cognom Abakelia o algun dels cognoms similars a Abakelia no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abakelia a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abakelia diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abasola
 2. Abiakel
 3. Abasolo
 4. Abazolo
 5. Abecilla
 6. Abselam
 7. Abselan
 8. Apicella
 9. Absillis
 10. Abbasli
 11. Abascal
 12. Abegglen
 13. Absall
 14. Absalom
 15. Absalon
 16. Abshilava
 17. Absolon
 18. Absolut
 19. Afzali
 20. Apicelli
 21. Avasilcai
 22. Avasolo
 23. Avecilla
 24. Avezuela
 25. Abigail
 26. Absil
 27. Abu-khalil
 28. Abigael
 29. Abu salim
 30. Avicola
 31. Abuchalja
 32. Absolom
 33. Abosoliman
 34. Afzelius
 35. Abjilini
 36. Avesilla
 37. Avagliano
 38. Absolem
 39. Afzaal
 40. Afzal