Cognom AbecillaSaber més respecte al cognom Abecilla és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abecilla sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abecilla.

El cognom Abecilla en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abecilla, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abecilla és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abecilla

Veure mapa del cognom Abecilla

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abecilla en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abecilla, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abecilla que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abecilla, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abecilla. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abecilla és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abecilla del món

 1. Filipines Filipines (797)
 2. Estats Units Estats Units (40)
 3. Argentina Argentina (24)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 5. Itàlia Itàlia (1)
 6. Mèxic Mèxic (1)
 7. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 8. Panamà Panamà (1)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 10. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abecilla en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abecilla poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abecilla és un cognom més freqüent, i en quins països Abecilla és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abecilla. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abecilla ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abecilla tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abecilla que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abecilla pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abecilla, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abecilla o algun dels cognoms similars a Abecilla no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abecilla a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abecilla diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Avecilla
 2. Avecillas
 3. Avesilla
 4. Apicella
 5. Abegglen
 6. Absall
 7. Abshilava
 8. Apicelli
 9. Avezuela
 10. Abessolo
 11. Abasola
 12. Absil
 13. Absillis
 14. Abu hijla
 15. Avicola
 16. Abuchalja
 17. Abakelia
 18. Abascal
 19. Abasolo
 20. Abazolo
 21. Absalom
 22. Absalon
 23. Abselam
 24. Abselan
 25. Absolon
 26. Absolut
 27. Avasilcai
 28. Abigail
 29. Abigael
 30. Abbasli
 31. Abossolo
 32. Abguillerm
 33. Abou sylla
 34. Abu salah
 35. Abiakel
 36. Absolom
 37. Abjilini
 38. Absolem
 39. Afzaal
 40. Afzal