Cognom AbasolaSaber més respecte al cognom Abasola és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasola sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasola.

El cognom Abasola en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasola, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasola és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasola

Veure mapa del cognom Abasola

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasola en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasola, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasola que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasola, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasola. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasola és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasola del món

 1. Filipines Filipines (2287)
 2. Singapur Singapur (4)
 3. Estats Units Estats Units (4)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (3)
 5. Mèxic Mèxic (1)
 6. Malàisia Malàisia (1)
 7. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasola en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasola poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasola és un cognom més freqüent, i en quins països Abasola és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abasola fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abasola.

No tots els cognoms similars al cognom Abasola tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abasola que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abasola o algun dels cognoms similars a Abasola no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abasola a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abasola diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abasolo
 2. Abazolo
 3. Avasolo
 4. Abascal
 5. Absall
 6. Abselam
 7. Abselan
 8. Absolon
 9. Absolut
 10. Abessolo
 11. Absil
 12. Abbasli
 13. Abossolo
 14. Avicola
 15. Absolom
 16. Absolem
 17. Abakelia
 18. Abecilla
 19. Absalom
 20. Absalon
 21. Avasilcai
 22. Afsal
 23. Abu salah
 24. Abiakel
 25. Abosoliman
 26. Avesilla
 27. Abegglen
 28. Abshilava
 29. Afzaal
 30. Afzal
 31. Afzali
 32. Apicella
 33. Apsley
 34. Avasiloaie
 35. Avecilla
 36. Avezuela
 37. Abigail
 38. Absillis
 39. Abusleme
 40. Abigael