Cognom AbasoloSaber més respecte al cognom Abasolo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasolo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasolo.

El cognom Abasolo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasolo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasolo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasolo

Veure mapa del cognom Abasolo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasolo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasolo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasolo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasolo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasolo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasolo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasolo del món

 1. Filipines Filipines (4705)
 2. Mèxic Mèxic (1804)
 3. Espanya Espanya (1098)
 4. Estats Units Estats Units (267)
 5. Argentina Argentina (257)
 6. Xile Xile (243)
 7. Saudi Saudita Saudi Saudita (158)
 8. Ecuador Ecuador (56)
 9. Perú Perú (56)
 10. Veneçuela Veneçuela (41)
 11. Uruguai Uruguai (33)
 12. Brasil Brasil (32)
 13. Singapur Singapur (26)
 14. Canadà Canadà (25)
 15. Colòmbia Colòmbia (15)
 16. Puerto Rico Puerto Rico (9)
 17. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (8)
 18. Anglaterra Anglaterra (8)
 19. Qatar Qatar (4)
 20. Àustria Àustria (2)
 21. Austràlia Austràlia (1)
 22. Bèlgica Bèlgica (1)
 23. Camerun Camerun (1)
 24. República Dominicana República Dominicana (1)
 25. Finlàndia Finlàndia (1)
 26. França França (1)
 27. Itàlia Itàlia (1)
 28. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 29. Sudan Sudan (1)
 30. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasolo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasolo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasolo és un cognom més freqüent, i en quins països Abasolo és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abasolo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abasolo.

No tots els cognoms similars al cognom Abasolo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abasolo que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abasolo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abasolo, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abasolo o algun dels cognoms similars a Abasolo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abasolo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abasolo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abazolo
 2. Avasolo
 3. Abasola
 4. Absolon
 5. Abessolo
 6. Abossolo
 7. Absolom
 8. Abascal
 9. Absall
 10. Absalom
 11. Absalon
 12. Absolut
 13. Absil
 14. Abbasli
 15. Absolem
 16. Abselam
 17. Abselan
 18. Afsal
 19. Avicola
 20. Abiakel
 21. Abakelia
 22. Abecilla
 23. Abegglen
 24. Afzaal
 25. Afzal
 26. Afzali
 27. Apsley
 28. Avasilcai
 29. Avasiloaie
 30. Abigail
 31. Absillis
 32. Abusleme
 33. Abigael
 34. Abu saleh
 35. Abu salem
 36. Abu salah
 37. Abu salim
 38. Abihaggle
 39. Abosoliman
 40. Avesilla