Cognom AbalabideSaber més respecte al cognom Abalabide és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalabide sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalabide.

El cognom Abalabide en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalabide, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalabide és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalabide

Veure mapa del cognom Abalabide

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalabide en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalabide, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalabide que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalabide, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalabide. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalabide és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalabide del món

 1. Espanya Espanya (9)
 2. Argentina Argentina (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalabide en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalabide poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalabide és un cognom més freqüent, i en quins països Abalabide és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abalabide. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abalabide ha anat patint mutacions.

 1. Abolafia
 2. Abolafio
 3. Afolabi
 4. Abulafia
 5. Aboulafia
 6. Aboulibada
 7. Afalava
 8. Applebee
 9. Ablaev
 10. Abu labdah
 11. Abelovitz
 12. Abeleven
 13. Apelby
 14. Apleby
 15. Applebaum
 16. Applebury
 17. Appleby
 18. Abilov
 19. Abilova
 20. Abelbasov
 21. Abylov
 22. Abylova
 23. Aboulfadl
 24. Aboulfadle
 25. Abelov
 26. Aboulfath
 27. Apfelbaum
 28. Apfelbeck
 29. Appelbaum
 30. Appelbom
 31. Appelboom
 32. Appleberry
 33. Appleford
 34. Avilov
 35. Avolivolo
 36. Abouelfath
 37. Aboulfounoun