Cognom AbelbasovSaber més respecte al cognom Abelbasov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelbasov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelbasov.

El cognom Abelbasov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelbasov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelbasov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelbasov

Veure mapa del cognom Abelbasov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelbasov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelbasov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelbasov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelbasov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelbasov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelbasov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelbasov del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (4331)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelbasov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelbasov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelbasov és un cognom més freqüent, i en quins països Abelbasov és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelbasov ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelbasov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelbasov, com podem comprovar.

 1. Abelov
 2. Abilov
 3. Ablaev
 4. Abylov
 5. Abeleven
 6. Abolafia
 7. Abolafio
 8. Apelby
 9. Apfelbaum
 10. Appelbaum
 11. Appelbom
 12. Appelboom
 13. Abulafia
 14. Abilova
 15. Abylova
 16. Avilov
 17. Abelovitz
 18. Aboulafia
 19. Aboulfath
 20. Aboulibada
 21. Afalava
 22. Afolabi
 23. Apfelbeck
 24. Applebaum
 25. Abalabide
 26. Aboulfadl
 27. Aboulfadle
 28. Abouelfath
 29. Apleby
 30. Applebee
 31. Appleberry
 32. Applebury
 33. Appleby
 34. Appleford
 35. Abu labdah
 36. Avolivolo
 37. Aboulfounoun