Cognom AbelovitzSaber més respecte al cognom Abelovitz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelovitz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelovitz.

El cognom Abelovitz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelovitz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelovitz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelovitz

Veure mapa del cognom Abelovitz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelovitz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelovitz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelovitz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelovitz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelovitz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelovitz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelovitz del món

 1. Estats Units Estats Units (12)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelovitz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelovitz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelovitz és un cognom més freqüent, i en quins països Abelovitz és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelovitz fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelovitz.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelovitz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelovitz, com podem comprovar.

 1. Abelov
 2. Abeleven
 3. Abilov
 4. Abilova
 5. Abylov
 6. Abylova
 7. Abolafia
 8. Abolafio
 9. Abalabide
 10. Abulafia
 11. Abelbasov
 12. Avilov
 13. Aboulafia
 14. Aboulfath
 15. Afalava
 16. Afolabi
 17. Apelby
 18. Ablaev
 19. Avolivolo
 20. Abouelfath
 21. Aboulibada
 22. Apfelbaum
 23. Apfelbeck
 24. Apleby
 25. Appelbaum
 26. Appelbom
 27. Appelboom
 28. Applebaum
 29. Applebee
 30. Applebury
 31. Appleby
 32. Appleford
 33. Abu labdah
 34. Aboulfadl
 35. Aboulfadle
 36. Aboulfounoun
 37. Appleberry