Cognom AbelevenSaber més respecte al cognom Abeleven és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeleven sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeleven.

El cognom Abeleven en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeleven, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeleven és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeleven

Veure mapa del cognom Abeleven

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeleven en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeleven, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeleven que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeleven, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeleven. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeleven és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeleven del món

 1. Surinam Surinam (28)
 2. Austràlia Austràlia (16)
 3. Països Baixos Països Baixos (15)
 4. Estats Units Estats Units (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeleven en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeleven poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeleven és un cognom més freqüent, i en quins països Abeleven és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeleven ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeleven fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeleven.

No tots els cognoms similars al cognom Abeleven tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeleven que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeleven pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeleven, com podem comprovar.

 1. Abelov
 2. Applebee
 3. Abilov
 4. Abilova
 5. Ablaev
 6. Abylov
 7. Abylova
 8. Abelovitz
 9. Abolafia
 10. Abolafio
 11. Afalava
 12. Apelby
 13. Apleby
 14. Appleby
 15. Abulafia
 16. Abelbasov
 17. Avilov
 18. Aboulafia
 19. Aboulfath
 20. Afolabi
 21. Apfelbaum
 22. Apfelbeck
 23. Appelbaum
 24. Appelbom
 25. Appelboom
 26. Applebaum
 27. Appleberry
 28. Applebury
 29. Appleford
 30. Abalabide
 31. Aboulfadl
 32. Avolivolo
 33. Abouelfath
 34. Aboulibada
 35. Abu labdah
 36. Aboulfadle
 37. Aboulfounoun