Cognom AbartzuzaSaber més respecte al cognom Abartzuza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abartzuza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abartzuza.

El cognom Abartzuza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abartzuza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abartzuza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abartzuza

Veure mapa del cognom Abartzuza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abartzuza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abartzuza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abartzuza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abartzuza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abartzuza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abartzuza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abartzuza del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abartzuza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abartzuza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abartzuza és un cognom més freqüent, i en quins països Abartzuza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abartzuza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abartzuza pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abartzuza, com podem comprovar.

 1. Abardia
 2. Aberturas
 3. Aberturo
 4. Apartia
 5. Aburtu
 6. Aberdour
 7. Aberrada
 8. Abert
 9. Aberte
 10. Abertin
 11. Abertini
 12. Aberton
 13. Aberts
 14. Abreut
 15. Abrudan
 16. Aburto
 17. Aburton
 18. Aporta
 19. Aportela
 20. Aubareda
 21. Aubart
 22. Abort
 23. Abrutzky
 24. Abritta
 25. Aberto
 26. Abbriata
 27. Aborto
 28. Abardonado
 29. Abariturioz
 30. Abarrategi
 31. Abarrategui
 32. Abberton
 33. Aberdeen
 34. Abordo
 35. Abrado
 36. Abredo
 37. Abriat
 38. Abriot
 39. Abrodes
 40. Abrodos