Cognom AberdourSaber més respecte al cognom Aberdour és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberdour sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberdour.

El cognom Aberdour en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberdour, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberdour és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberdour

Veure mapa del cognom Aberdour

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberdour en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberdour, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberdour que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberdour, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberdour. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberdour és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberdour del món

 1. Anglaterra Anglaterra (15)
 2. Escòcia Escòcia (13)
 3. Austràlia Austràlia (12)
 4. Canadà Canadà (6)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberdour en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberdour poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberdour és un cognom més freqüent, i en quins països Aberdour és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aberdour. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aberdour ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aberdour tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aberdour que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberdour pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberdour, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aberdour o algun dels cognoms similars a Aberdour no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aberdour a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aberdour diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberdeen
 2. Aberton
 3. Aberturo
 4. Abordo
 5. Aperador
 6. Aberdane
 7. Aberto
 8. Aberdein
 9. Abardia
 10. Abberton
 11. Aberrada
 12. Abert
 13. Aberte
 14. Abertin
 15. Abertini
 16. Aberts
 17. Aberturas
 18. Abrado
 19. Abredo
 20. Abreut
 21. Abriot
 22. Abrodos
 23. Aburto
 24. Aburton
 25. Averdi
 26. Averton
 27. Aburtu
 28. Aburdene
 29. Aborto
 30. Abardonado
 31. Abriat
 32. Abrodes
 33. Abrudan
 34. Afferden
 35. Aperte
 36. Aprodu
 37. Aubert
 38. Aubertin
 39. Aubertine
 40. Aubriot