Cognom AberradaSaber més respecte al cognom Aberrada és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberrada sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberrada.

El cognom Aberrada en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberrada, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberrada és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberrada

Veure mapa del cognom Aberrada

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberrada en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberrada, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberrada que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberrada, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberrada. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberrada és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberrada del món

 1. Espanya Espanya (18)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberrada en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberrada poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberrada és un cognom més freqüent, i en quins països Aberrada és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aberrada ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aberrada fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aberrada.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberrada pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberrada, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aberrada o algun dels cognoms similars a Aberrada no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aberrada a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aberrada diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aburrad
 2. Abrado
 3. Abradal
 4. Aburaad
 5. Aburad
 6. Aberdane
 7. Apurada
 8. Abbriata
 9. Abardia
 10. Aberdeen
 11. Aberdour
 12. Abert
 13. Aberte
 14. Abertin
 15. Abertini
 16. Aberton
 17. Aberts
 18. Aberturas
 19. Aberturo
 20. Abordo
 21. Abredo
 22. Abriat
 23. Abrudan
 24. Aperador
 25. Aubareda
 26. Averdi
 27. Afryad
 28. Abrate
 29. Abiertas
 30. Abouwarda
 31. Abou reda
 32. Apreda
 33. Afriad
 34. Abrath
 35. Abritta
 36. Aberto
 37. Aberdein
 38. Abraido
 39. Abardonado
 40. Abarrategi