Cognom AbbriataSaber més respecte al cognom Abbriata és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbriata sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbriata.

El cognom Abbriata en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbriata, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbriata és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbriata

Veure mapa del cognom Abbriata

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbriata en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbriata, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbriata que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbriata, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbriata. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbriata és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbriata del món

 1. Itàlia Itàlia (89)
 2. Argentina Argentina (26)
 3. Països Baixos Països Baixos (19)
 4. Brasil Brasil (7)
 5. Estats Units Estats Units (5)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbriata en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbriata poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbriata és un cognom més freqüent, i en quins països Abbriata és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbriata pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbriata, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbriata o algun dels cognoms similars a Abbriata no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbriata a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbriata diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abriat
 2. Abritta
 3. Aberrada
 4. Abriot
 5. Aubriot
 6. Abrate
 7. Abrath
 8. Aubriet
 9. Abardia
 10. Abert
 11. Aberte
 12. Aberts
 13. Abrado
 14. Abreut
 15. Aburto
 16. Aporta
 17. Avaritt
 18. Averitt
 19. Averitte
 20. Avriett
 21. Avrit
 22. Avritt
 23. Aburtu
 24. Abradal
 25. Abort
 26. Aburaad
 27. Aburad
 28. Aburrad
 29. Abratte
 30. Afrit
 31. Aberdane
 32. Afriad
 33. Apurada
 34. Aprato
 35. Aberto
 36. Aborto
 37. Afrite
 38. Abarrategi
 39. Abberton
 40. Aberdeen