Cognom AbarulloSaber més respecte al cognom Abarullo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarullo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarullo.

El cognom Abarullo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarullo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarullo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarullo

Veure mapa del cognom Abarullo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarullo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarullo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarullo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarullo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarullo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarullo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarullo del món

 1. Veneçuela Veneçuela (649)
 2. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarullo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarullo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarullo és un cognom més freqüent, i en quins països Abarullo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarullo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarullo ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarullo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarullo.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarullo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarullo, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abarullo o algun dels cognoms similars a Abarullo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarullo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarullo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Avarello
 2. Abarle
 3. Abrell
 4. Abrill
 5. Aubarell
 6. Aberle
 7. Aberli
 8. Abrahall
 9. Abraila
 10. Abralde
 11. Abrial
 12. Abriel
 13. Abril
 14. Abriola
 15. Abrol
 16. Aprill
 17. Averell
 18. Averill
 19. Avrill
 20. Avrille
 21. Avrillot
 22. Abriol
 23. Abrile
 24. Aberola
 25. Abrales
 26. Averall
 27. Abraldes
 28. Abraldez
 29. Aprelev
 30. April
 31. Aprile
 32. Aprili
 33. Apuril
 34. Auvril
 35. Averoldi
 36. Avril
 37. Avrile
 38. Abu riala
 39. Aberlich
 40. Aburahal