Cognom AberliSaber més respecte al cognom Aberli és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberli sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberli.

El cognom Aberli en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberli, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberli és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberli

Veure mapa del cognom Aberli

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberli en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberli, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberli que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberli, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberli. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberli és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberli del món

 1. Estats Units Estats Units (41)
 2. Suïssa Suïssa (19)
 3. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberli en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberli poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberli és un cognom més freqüent, i en quins països Aberli és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aberli ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aberli fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aberli.

No tots els cognoms similars al cognom Aberli tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aberli que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberli pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberli, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aberli o algun dels cognoms similars a Aberli no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aberli a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aberli diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberle
 2. Abarle
 3. Aberola
 4. Aberlich
 5. Abrell
 6. Abril
 7. Abrill
 8. Abrol
 9. Aprili
 10. Averell
 11. Averill
 12. Averoldi
 13. Abrile
 14. Abberley
 15. Averall
 16. Abraila
 17. Abralde
 18. Abrial
 19. Abriel
 20. Abriola
 21. Apperley
 22. April
 23. Aprile
 24. Aprill
 25. Apuril
 26. Aubarell
 27. Auferil
 28. Aupperle
 29. Auvril
 30. Avril
 31. Avrile
 32. Avrill
 33. Abriol
 34. Abarullo
 35. Abrales
 36. Aubril
 37. Abrahall
 38. Abraldes
 39. Abraldez
 40. Aprelev