Cognom AbarleSaber més respecte al cognom Abarle és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarle sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarle.

El cognom Abarle en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarle, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarle és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarle

Veure mapa del cognom Abarle

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarle en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarle, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarle que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarle, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarle. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarle és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarle del món

 1. Filipines Filipines (133)
 2. Índia Índia (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarle en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarle poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarle és un cognom més freqüent, i en quins països Abarle és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarle. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarle ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abarle tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarle que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarle pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarle, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abarle o algun dels cognoms similars a Abarle no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarle a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarle diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aberle
 2. Aberli
 3. Abrile
 4. Abraila
 5. Abralde
 6. Abrell
 7. Abriel
 8. Abril
 9. Abrill
 10. Abrol
 11. Aprile
 12. Aubarell
 13. Avrile
 14. Aberola
 15. Abarullo
 16. Abrales
 17. Abberley
 18. Abrahall
 19. Abraldes
 20. Abraldez
 21. Abrial
 22. Abriola
 23. Apperley
 24. Aprelev
 25. April
 26. Aprili
 27. Aprill
 28. Apuril
 29. Aupperle
 30. Auvril
 31. Averell
 32. Averill
 33. Avril
 34. Avrill
 35. Avrille
 36. Abriol
 37. Aberlich
 38. Avarello
 39. Aubril
 40. Averall