Cognom AhmadouSaber més respecte al cognom Ahmadou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ahmadou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ahmadou.

El cognom Ahmadou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ahmadou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ahmadou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ahmadou

Veure mapa del cognom Ahmadou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ahmadou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ahmadou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ahmadou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ahmadou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ahmadou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ahmadou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ahmadou del món

 1. Camerun Camerun (71796)
 2. Níger Níger (10646)
 3. Txad Txad (7125)
 4. Mali Mali (2775)
 5. Mauritània Mauritània (532)
 6. Marroc Marroc (341)
 7. Algèria Algèria (242)
 8. Burkina Faso Burkina Faso (162)
 9. Benín Benín (146)
 10. Costa d Costa d'Ivori (96)
 11. França França (17)
 12. Nigèria Nigèria (13)
 13. Estats Units Estats Units (9)
 14. Espanya Espanya (9)
 15. Ghana Ghana (9)
 16. Brasil Brasil (5)
 17. Tunísia Tunísia (4)
 18. Canadà Canadà (4)
 19. Alemanya Alemanya (4)
 20. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 21. Anglaterra Anglaterra (2)
 22. Rússia Rússia (2)
 23. Tailàndia Tailàndia (1)
 24. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 25. Bèlgica Bèlgica (1)
 26. República del Congo República del Congo (1)
 27. Gabon Gabon (1)
 28. Indonèsia Indonèsia (1)
 29. Islàndia Islàndia (1)
 30. Itàlia Itàlia (1)
 31. Ruanda Ruanda (1)
 32. Senegal Senegal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ahmadou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ahmadou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ahmadou és un cognom més freqüent, i en quins països Ahmadou és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Ahmadou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ahmadou ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ahmadou fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ahmadou.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ahmadou pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ahmadou, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ahmadou o algun dels cognoms similars a Ahmadou no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ahmadou a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ahmadou diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ahmadu
 2. Ahmedou
 3. Amadou
 4. Ahmidou
 5. Ammadou
 6. Ahmad
 7. Ahmadi
 8. Ahmady
 9. Amadeu
 10. Amado
 11. Amadu
 12. Amidou
 13. Ahmada
 14. Ahmido
 15. Ahamad
 16. Ahmat
 17. Ahmed
 18. Ahmida
 19. Ahumada
 20. Amad
 21. Amada
 22. Amade
 23. Amadei
 24. Amadeo
 25. Amadey
 26. Amadi
 27. Amadio
 28. Amato
 29. Amedo
 30. Amido
 31. Amodo
 32. Aniado
 33. Aumada
 34. Aumedo
 35. Ahamada
 36. Aimad
 37. Anado
 38. Amady
 39. Amadea
 40. Ahmaud