Cognom AlfiqueSaber més respecte al cognom Alfique és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Alfique sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Alfique.

El cognom Alfique en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Alfique, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Alfique és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Alfique

Veure mapa del cognom Alfique

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Alfique en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Alfique, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Alfique que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Alfique, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Alfique. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Alfique és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Alfique del món

 1. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Alfique en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Alfique poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Alfique és un cognom més freqüent, i en quins països Alfique és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Alfique ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Alfique. Això es deu a que moltes vegades el cognom Alfique ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Alfique tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Alfique que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Alfique pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Alfique, com podem comprovar.

 1. Albise
 2. Albisse
 3. Albisu
 4. Albisua
 5. Albizu
 6. Albizua
 7. Alpiste
 8. Alfeus
 9. Alfisi
 10. Alfqra
 11. Albious
 12. Albaqui
 13. Alvizu
 14. Alvius
 15. Aleveque
 16. Al-faqih
 17. Albiac
 18. Albiach
 19. Albiasu
 20. Albich
 21. Albici
 22. Albiciuc
 23. Albigo
 24. Albis
 25. Albisco
 26. Albiso
 27. Albisto
 28. Albistur
 29. Albiz
 30. Albizi
 31. Albizo
 32. Albizures
 33. Albizuri
 34. Albizzi
 35. Alboquers
 36. Albus
 37. Albuse
 38. Alepus
 39. Alepuz
 40. Alfageme