Cognom AndieuSaber més respecte al cognom Andieu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Andieu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Andieu.

El cognom Andieu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Andieu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Andieu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Andieu

Veure mapa del cognom Andieu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Andieu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Andieu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Andieu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Andieu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Andieu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Andieu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Andieu del món

 1. Estats Units Estats Units (10)
 2. República Dominicana República Dominicana (4)
 3. França França (2)
 4. Canadà Canadà (1)
 5. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Andieu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Andieu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Andieu és un cognom més freqüent, i en quins països Andieu és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Andieu tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Andieu que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Andieu pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Andieu, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Andieu o algun dels cognoms similars a Andieu no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Andieu a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Andieu diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Andeu
 2. Ande
 3. Andi
 4. Andia
 5. Andoe
 6. Andu
 7. Andue
 8. Aniet
 9. Antieau
 10. Andee
 11. Amadieu
 12. Amadeu
 13. Amiet
 14. And
 15. Anda
 16. Anday
 17. Andaya
 18. Ando
 19. Andoh
 20. Andow
 21. Andoy
 22. Andua
 23. Anduha
 24. Andy
 25. Anet
 26. Anid
 27. Anido
 28. Anieto
 29. Anita
 30. Anitei
 31. Anitua
 32. Anode
 33. Anodia
 34. Ante
 35. Anteau
 36. Antee
 37. Anteo
 38. Anti
 39. Antia
 40. Antu