Cognom PutellasSaber més respecte al cognom Putellas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Putellas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Putellas.

El cognom Putellas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Putellas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Putellas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Putellas

Veure mapa del cognom Putellas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Putellas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Putellas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Putellas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Putellas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Putellas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Putellas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Putellas del món

 1. Espanya Espanya (38)
 2. República Dominicana República Dominicana (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Putellas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Putellas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Putellas és un cognom més freqüent, i en quins països Putellas és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Putellas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Putellas, com podem comprovar.

 1. Patellis
 2. Pitillas
 3. Putallaz
 4. Petelkau
 5. Patulas
 6. Patelak
 7. Patalas
 8. Padulles
 9. Pettolaz
 10. Podlas
 11. Pudelek
 12. Pudelko
 13. Pytlak
 14. Pittalis
 15. Patlis
 16. Pattles
 17. Patulak
 18. Patelska
 19. Pytlos
 20. Patelski
 21. Pudlis
 22. Petelski
 23. Pitelkow
 24. Padules
 25. Patulski
 26. Petelczyc
 27. Pitaluga
 28. Pitlick
 29. Pitlik
 30. Pittelkow
 31. Pitulice
 32. Podewils
 33. Podolak
 34. Podulka
 35. Potlake
 36. Potlog
 37. Pytlik
 38. Patelczyk
 39. Potalej
 40. Petlik