Cognom PitlikSaber més respecte al cognom Pitlik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Pitlik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Pitlik.

El cognom Pitlik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Pitlik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Pitlik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Pitlik

Veure mapa del cognom Pitlik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Pitlik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Pitlik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Pitlik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Pitlik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Pitlik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Pitlik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Pitlik del món

 1. Estats Units Estats Units (231)
 2. Àustria Àustria (109)
 3. Hongria Hongria (77)
 4. Ucraïna Ucraïna (27)
 5. Brasil Brasil (11)
 6. Israel Israel (10)
 7. Suècia Suècia (6)
 8. Rússia Rússia (4)
 9. Croàcia Croàcia (3)
 10. Argentina Argentina (2)
 11. Alemanya Alemanya (2)
 12. Austràlia Austràlia (1)
 13. Bielorússia Bielorússia (1)
 14. República Txeca República Txeca (1)
 15. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Pitlik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Pitlik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Pitlik és un cognom més freqüent, i en quins països Pitlik és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Pitlick
 2. Pytlik
 3. Petlik
 4. Pytlak
 5. Patlis
 6. Pudlik
 7. Pitulice
 8. Potlake
 9. Potlog
 10. Padalik
 11. Pittalis
 12. Pydlek
 13. Patulak
 14. Podliuk
 15. Pytlos
 16. Patelak
 17. Pudlis
 18. Patellis
 19. Patulski
 20. Pitaluga
 21. Pitillas
 22. Podlas
 23. Podolak
 24. Pudelek
 25. Pytleski
 26. Pudlicki
 27. Patulas
 28. Potalej
 29. Pattles
 30. Patelska
 31. Patalski
 32. Patelski
 33. Petelski
 34. Pudylyk
 35. Potulski
 36. Padlock
 37. Patalas
 38. Pitelkow
 39. Padules
 40. Petelkau