Cognom PadulesSaber més respecte al cognom Padules és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Padules sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Padules.

El cognom Padules en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Padules, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Padules és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Padules

Veure mapa del cognom Padules

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Padules en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Padules, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Padules que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Padules, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Padules. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Padules és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Padules del món

 1. Espanya Espanya (22)
 2. Argentina Argentina (4)
 3. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Padules en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Padules poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Padules és un cognom més freqüent, i en quins països Padules és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Padules. Això es deu a que moltes vegades el cognom Padules ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Padules fa que puguem trobar molts cognoms similars a Padules.

No tots els cognoms similars al cognom Padules tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Padules que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Padulles
 2. Patulas
 3. Pattles
 4. Podlas
 5. Podolec
 6. Podulka
 7. Pudelek
 8. Padalik
 9. Patlis
 10. Pydlek
 11. Patulak
 12. Pudlis
 13. Patalas
 14. Padalecki
 15. Patellis
 16. Patulski
 17. Podlesny
 18. Podolak
 19. Pudelko
 20. Potalej
 21. Podeleski
 22. Pytlos
 23. Podleś
 24. Patelak
 25. Pudlik
 26. Podleski
 27. Pudylyk
 28. Padlock
 29. Padulazzi
 30. Pitillas
 31. Pitlik
 32. Pitulice
 33. Podewils
 34. Podlasek
 35. Podlaski
 36. Podlewski
 37. Podolski
 38. Podolsky
 39. Potlog
 40. Putellas