Cognom AageSaber més respecte al cognom Aage és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aage sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aage.

El cognom Aage en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aage, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aage és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aage

Veure mapa del cognom Aage

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aage en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aage, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aage que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aage, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aage. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aage és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aage del món

 1. Índia Índia (497)
 2. Iraq Iraq (115)
 3. Dinamarca Dinamarca (86)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 5. Noruega Noruega (4)
 6. Estats Units Estats Units (2)
 7. Espanya Espanya (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Islàndia Islàndia (1)
 10. Kenya Kenya (1)
 11. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 12. Nigèria Nigèria (1)
 13. Síria Síria (1)
 14. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aage en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aage poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aage és un cognom més freqüent, i en quins països Aage és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aage tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aage que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aage o algun dels cognoms similars a Aage no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aage a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aage diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aase
 2. Age
 3. Agge
 4. Aige
 5. Auge
 6. Aago
 7. Ayge
 8. Aas
 9. Aaz
 10. Ace
 11. Acee
 12. Ache
 13. Aga
 14. Agea
 15. Agee
 16. Ageo
 17. Agey
 18. Aggs
 19. Agi
 20. Agie
 21. Ago
 22. Agu
 23. Ague
 24. Agy
 25. Aice
 26. Aigi
 27. Aigue
 28. Aise
 29. Ake
 30. Akee
 31. Ashe
 32. Aske
 33. Asse
 34. Auce
 35. Aug
 36. Auga
 37. Aughe
 38. Augue
 39. Auke
 40. Ause