Cognom AazSaber més respecte al cognom Aaz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaz.

El cognom Aaz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaz

Veure mapa del cognom Aaz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaz del món

 1. Saudi Saudita Saudi Saudita (631)
 2. Indonèsia Indonèsia (28)
 3. Pakistan Pakistan (9)
 4. Iraq Iraq (4)
 5. Sri Lanka Sri Lanka (4)
 6. Índia Índia (1)
 7. Iran Iran (1)
 8. Marroc Marroc (1)
 9. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaz és un cognom més freqüent, i en quins països Aaz és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaz. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaz ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaz fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaz.

No tots els cognoms similars al cognom Aaz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaz que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aas
 2. Aiz
 3. Auz
 4. Ayaz
 5. Az
 6. Aoz
 7. Azz
 8. Asz
 9. Aage
 10. Aase
 11. Aca
 12. Ace
 13. Ach
 14. Ack
 15. Aco
 16. Acs
 17. Acu
 18. Acy
 19. Aek
 20. Aeza
 21. Aga
 22. Agay
 23. Age
 24. Agi
 25. Ago
 26. Agu
 27. Agy
 28. Ais
 29. Aix
 30. Aiza
 31. Aja
 32. Ajao
 33. Ajo
 34. Ak
 35. Aka
 36. Akai
 37. Akao
 38. Akau
 39. Ake
 40. Aki