Cognom AahamadSaber més respecte al cognom Aahamad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aahamad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aahamad.

El cognom Aahamad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aahamad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aahamad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aahamad

Veure mapa del cognom Aahamad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aahamad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aahamad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aahamad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aahamad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aahamad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aahamad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aahamad del món

 1. Pakistan Pakistan (14892)
 2. Índia Índia (392)
 3. Nigèria Nigèria (4)
 4. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aahamad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aahamad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aahamad és un cognom més freqüent, i en quins països Aahamad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aahamad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aahamad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aahamad ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aahamad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aahamad que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aahamad pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aahamad, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aahamad o algun dels cognoms similars a Aahamad no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aahamad a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aahamad diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ahamad
 2. Ahamed
 3. Ahmad
 4. Ahamada
 5. Ahamade
 6. Ahammad
 7. Ahamadi
 8. Ahmmad
 9. Ahamat
 10. Ahamd
 11. Ahammed
 12. Ahanada
 13. Ahmadi
 14. Ahmadu
 15. Ahmady
 16. Ahmat
 17. Ahmed
 18. Ahmmed
 19. Ahumada
 20. Amad
 21. Awamat
 22. Aimad
 23. Ahmaud
 24. Ahmada
 25. Ammad
 26. Auhammud
 27. Ahimed
 28. Ahemed
 29. Ahaimed
 30. Aamod
 31. Ahmid
 32. Aamodt
 33. Aamot
 34. Aanda
 35. Aheimed
 36. Ahmet
 37. Ahmida
 38. Ainaud
 39. Amada
 40. Amade