Cognom AbaadoudSaber més respecte al cognom Abaadoud és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaadoud sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaadoud.

El cognom Abaadoud en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaadoud, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaadoud és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaadoud

Veure mapa del cognom Abaadoud

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaadoud en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaadoud, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaadoud que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaadoud, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaadoud. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaadoud és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaadoud del món

 1. Espanya Espanya (15)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaadoud en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaadoud poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaadoud és un cognom més freqüent, i en quins països Abaadoud és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaadoud fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaadoud.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaadoud pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaadoud, com podem comprovar.

 1. Aboudaoud
 2. Abadito
 3. Abitud
 4. Abatedaga
 5. Abidade
 6. Avidad
 7. Abidat
 8. Abdatt
 9. Abeidatt
 10. Abu hadid
 11. Avitud
 12. Abdeddaim
 13. Affatato
 14. Apted
 15. Aveduti
 16. Avveduti
 17. Affatati
 18. Affaitati
 19. Aupetit