Cognom AbdattSaber més respecte al cognom Abdatt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdatt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdatt.

El cognom Abdatt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdatt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdatt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdatt

Veure mapa del cognom Abdatt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdatt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdatt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdatt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdatt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdatt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdatt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdatt del món

 1. Mauritània Mauritània (992)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdatt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdatt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdatt és un cognom més freqüent, i en quins països Abdatt és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdatt ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdatt. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdatt ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdatt o algun dels cognoms similars a Abdatt no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdatt a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdatt diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abidat
 2. Abeidatt
 3. Abadito
 4. Abidade
 5. Affatato
 6. Aupetit
 7. Aveduti
 8. Avidad
 9. Abitud
 10. Affatati
 11. Abaadoud
 12. Abatedaga
 13. Abdeddaim
 14. Aboudaoud
 15. Affaitati
 16. Apted
 17. Avveduti
 18. Avitud
 19. Abu hadid