Cognom AbaditoSaber més respecte al cognom Abadito és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadito sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadito.

El cognom Abadito en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadito, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadito és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadito

Veure mapa del cognom Abadito

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadito en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadito, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadito que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadito, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadito. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadito és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadito del món

 1. Espanya Espanya (17)
 2. Argentina Argentina (4)
 3. Portugal Portugal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadito en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadito poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadito és un cognom més freqüent, i en quins països Abadito és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abadito tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadito que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abadito o algun dels cognoms similars a Abadito no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abadito a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abadito diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abidat
 2. Abdatt
 3. Abaadoud
 4. Abidade
 5. Affatato
 6. Aveduti
 7. Abeidatt
 8. Abitud
 9. Abatedaga
 10. Aupetit
 11. Avidad
 12. Avveduti
 13. Abu hadid
 14. Avitud
 15. Affatati
 16. Abdeddaim
 17. Aboudaoud
 18. Affaitati
 19. Apted