Cognom Abeidatt



Saber més respecte al cognom Abeidatt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeidatt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeidatt.

El cognom Abeidatt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeidatt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeidatt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeidatt

Veure mapa del cognom Abeidatt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeidatt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeidatt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeidatt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeidatt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeidatt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeidatt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeidatt del món

 1. Mauritània Mauritània (537)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeidatt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeidatt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeidatt és un cognom més freqüent, i en quins països Abeidatt és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeidatt. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeidatt ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeidatt fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeidatt.

No tots els cognoms similars al cognom Abeidatt tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeidatt que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abeidatt o algun dels cognoms similars a Abeidatt no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeidatt a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeidatt diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abidat
 2. Abdatt
 3. Abidade
 4. Abadito
 5. Abdeddaim
 6. Aveduti
 7. Avidad
 8. Abaadoud
 9. Abatedaga
 10. Aboudaoud
 11. Affaitati
 12. Affatato
 13. Avveduti
 14. Abitud
 15. Affatati
 16. Apted
 17. Aupetit
 18. Abu hadid
 19. Avitud