Cognom AbdeddaimSaber més respecte al cognom Abdeddaim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeddaim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeddaim.

El cognom Abdeddaim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeddaim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeddaim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeddaim

Veure mapa del cognom Abdeddaim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeddaim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeddaim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeddaim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeddaim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeddaim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeddaim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeddaim del món

 1. Algèria Algèria (1387)
 2. Marroc Marroc (1192)
 3. França França (15)
 4. Dinamarca Dinamarca (11)
 5. Tunísia Tunísia (9)
 6. Espanya Espanya (8)
 7. Canadà Canadà (6)
 8. Alemanya Alemanya (6)
 9. Estats Units Estats Units (3)
 10. Àustria Àustria (1)
 11. Austràlia Austràlia (1)
 12. Bèlgica Bèlgica (1)
 13. Suïssa Suïssa (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeddaim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeddaim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeddaim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeddaim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeddaim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeddaim tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeddaim que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeddaim pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeddaim, com podem comprovar.

 1. Abeidatt
 2. Abatedaga
 3. Abidade
 4. Aveduti
 5. Avveduti
 6. Abidat
 7. Abdatt
 8. Abaadoud
 9. Abadito
 10. Aboudaoud
 11. Apted
 12. Aupetit
 13. Avidad
 14. Abu hadid
 15. Abitud
 16. Affaitati
 17. Affatato
 18. Avitud
 19. Affatati