Cognom AbberleySaber més respecte al cognom Abberley és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abberley sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abberley.

El cognom Abberley en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abberley, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abberley és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abberley

Veure mapa del cognom Abberley

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abberley en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abberley, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abberley que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abberley, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abberley. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abberley és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abberley del món

 1. Anglaterra Anglaterra (301)
 2. Gal·les Gal·les (54)
 3. Estats Units Estats Units (33)
 4. Escòcia Escòcia (28)
 5. Austràlia Austràlia (23)
 6. Dinamarca Dinamarca (5)
 7. Itàlia Itàlia (2)
 8. Suïssa Suïssa (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abberley en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abberley poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abberley és un cognom més freqüent, i en quins països Abberley és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abberley pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abberley, com podem comprovar.

 1. Aberle
 2. Apperley
 3. Abarle
 4. Aberli
 5. Abrell
 6. Abriel
 7. Aprelev
 8. Aupperle
 9. Aupperlee
 10. Abrile
 11. Aberola
 12. Aberlich
 13. Abrales
 14. Abraila
 15. Abralde
 16. Abraldes
 17. Abraldez
 18. Abrial
 19. Abril
 20. Abrill
 21. Abriola
 22. Abrol
 23. Aprile
 24. Aubarell
 25. Auferil
 26. Averell
 27. Averill
 28. Averoldi
 29. Avrile
 30. Avrille
 31. Abriol
 32. Abarullo
 33. Aubril
 34. Averall
 35. Abrahall
 36. April
 37. Aprili
 38. Aprill
 39. Apuril
 40. Auvril