Cognom AbazovaSaber més respecte al cognom Abazova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abazova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abazova.

El cognom Abazova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abazova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abazova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abazova

Veure mapa del cognom Abazova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abazova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abazova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abazova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abazova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abazova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abazova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abazova del món

 1. Rússia Rússia (2275)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (350)
 3. Geòrgia Geòrgia (134)
 4. Bulgària Bulgària (79)
 5. Macedònia Macedònia (44)
 6. Uzbekistan Uzbekistan (38)
 7. Ucraïna Ucraïna (30)
 8. Azerbaijan Azerbaijan (18)
 9. Kazakhstan Kazakhstan (10)
 10. Eslovènia Eslovènia (7)
 11. Estats Units Estats Units (2)
 12. Armènia Armènia (1)
 13. Bielorússia Bielorússia (1)
 14. Alemanya Alemanya (1)
 15. Abkhazia Abkhazia (1)
 16. Noruega Noruega (1)
 17. Turkmenistan Turkmenistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abazova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abazova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abazova és un cognom més freqüent, i en quins països Abazova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abazova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abazova ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abazova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abazova.

No tots els cognoms similars al cognom Abazova tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abazova que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abasova
 2. Abasov
 3. Abbasova
 4. Aivazova
 5. Abbasov
 6. Abuşova
 7. Abişova
 8. Aivazov
 9. Apezov
 10. Abacaba
 11. Abashev
 12. Abspoel
 13. Abisheva
 14. Abusaba
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Abigaba
 20. Abishev
 21. Abuseif
 22. Avagbo
 23. Abykeev
 24. Abuseef
 25. Abbaspour
 26. Abu kaf
 27. Abzhaparova
 28. Abu sobha
 29. Abu osbah
 30. Abuasfour
 31. Abisaab
 32. Abezivanov
 33. Apacible
 34. Avisbal
 35. Abogabir
 36. Abushaban
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Ayebazibwe
 40. Abuashvili