Cognom AbbaspourSaber més respecte al cognom Abbaspour és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbaspour sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbaspour.

El cognom Abbaspour en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbaspour, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbaspour és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbaspour

Veure mapa del cognom Abbaspour

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbaspour en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbaspour, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbaspour que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbaspour, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbaspour. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbaspour és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbaspour del món

 1. Iran Iran (35435)
 2. Estats Units Estats Units (76)
 3. Canadà Canadà (45)
 4. Anglaterra Anglaterra (18)
 5. Suècia Suècia (17)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (10)
 7. Noruega Noruega (8)
 8. Austràlia Austràlia (6)
 9. Alemanya Alemanya (5)
 10. Bèlgica Bèlgica (3)
 11. Gal·les Gal·les (3)
 12. Brasil Brasil (2)
 13. Dinamarca Dinamarca (2)
 14. França França (2)
 15. Països Baixos Països Baixos (2)
 16. Afganistan Afganistan (1)
 17. Àustria Àustria (1)
 18. Suïssa Suïssa (1)
 19. Finlàndia Finlàndia (1)
 20. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 21. Iraq Iraq (1)
 22. Itàlia Itàlia (1)
 23. Malàisia Malàisia (1)
 24. Senegal Senegal (1)
 25. Tailàndia Tailàndia (1)
 26. Turquia Turquia (1)
 27. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbaspour en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbaspour poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbaspour és un cognom més freqüent, i en quins països Abbaspour és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbaspour fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbaspour.

No tots els cognoms similars al cognom Abbaspour tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbaspour que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abbaspour o algun dels cognoms similars a Abbaspour no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbaspour a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbaspour diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abuasfour
 2. Abbasov
 3. Abbasova
 4. Abasov
 5. Abasova
 6. Abspoel
 7. Abashev
 8. Abazova
 9. Abishev
 10. Abisheva
 11. Abogabir
 12. Abuseif
 13. Abusaba
 14. Abzaev
 15. Avagbo
 16. Abugaber
 17. Abuşov
 18. Abuşova
 19. Abişov
 20. Abişova
 21. Avocevou
 22. Aivazov
 23. Abuseef
 24. Abuashvili
 25. Abu sabit
 26. Abu sobha
 27. Abu jaber
 28. Abu sbeih
 29. Abacaba
 30. Abisaab
 31. Aivazova
 32. Apacible
 33. Avisbal
 34. Abuchaibe
 35. Abushaban
 36. Abykeev
 37. Abykeeva
 38. Abougabel
 39. Ayebazibwe
 40. Abou kaba