Cognom AberdeenSaber més respecte al cognom Aberdeen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberdeen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberdeen.

El cognom Aberdeen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberdeen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberdeen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberdeen

Veure mapa del cognom Aberdeen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberdeen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberdeen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberdeen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberdeen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberdeen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberdeen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberdeen del món

 1. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (424)
 2. Estats Units Estats Units (320)
 3. Anglaterra Anglaterra (205)
 4. Canadà Canadà (181)
 5. Sud-àfrica Sud-àfrica (118)
 6. Grenada Grenada (104)
 7. Austràlia Austràlia (90)
 8. Saint Vincent i les Grenadines Saint Vincent i les Grenadines (53)
 9. Escòcia Escòcia (49)
 10. Veneçuela Veneçuela (44)
 11. Nova Zelanda Nova Zelanda (24)
 12. Dinamarca Dinamarca (9)
 13. Guyana Guyana (7)
 14. Bermudes Bermudes (5)
 15. Gal·les Gal·les (5)
 16. Índia Índia (4)
 17. Nigèria Nigèria (4)
 18. Brasil Brasil (2)
 19. Illes Verges dels EUA Illes Verges dels EUA (1)
 20. Afganistan Afganistan (1)
 21. Suïssa Suïssa (1)
 22. República Txeca República Txeca (1)
 23. Espanya Espanya (1)
 24. Saint Kitts i Nevis Saint Kitts i Nevis (1)
 25. Libèria Libèria (1)
 26. Mèxic Mèxic (1)
 27. Malàisia Malàisia (1)
 28. Països Baixos Països Baixos (1)
 29. Qatar Qatar (1)
 30. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 31. Suècia Suècia (1)
 32. Singapur Singapur (1)
 33. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberdeen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberdeen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberdeen és un cognom més freqüent, i en quins països Aberdeen és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aberdeen. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aberdeen ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberdeen pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberdeen, com podem comprovar.

 1. Aberdein
 2. Aberdour
 3. Aberte
 4. Abertin
 5. Aberton
 6. Afferden
 7. Aberdane
 8. Aburdene
 9. Abardia
 10. Abberton
 11. Aberrada
 12. Abert
 13. Abertini
 14. Aberts
 15. Aberturo
 16. Abordo
 17. Abredo
 18. Abreut
 19. Abrodes
 20. Abrudan
 21. Aburton
 22. Aperte
 23. Aubertin
 24. Averdi
 25. Averett
 26. Averton
 27. Abrate
 28. Abrehet
 29. Aberto
 30. Aberturas
 31. Abrado
 32. Abriat
 33. Abriot
 34. Abrodos
 35. Aburto
 36. Aperador
 37. Aportela
 38. Aubareda
 39. Aubarede
 40. Aubaret