Cognom AbardonadoSaber més respecte al cognom Abardonado és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abardonado sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abardonado.

El cognom Abardonado en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abardonado, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abardonado és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abardonado

Veure mapa del cognom Abardonado

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abardonado en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abardonado, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abardonado que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abardonado, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abardonado. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abardonado és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abardonado del món

 1. Espanya Espanya (24)
 2. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abardonado en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abardonado poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abardonado és un cognom més freqüent, i en quins països Abardonado és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abardonado o algun dels cognoms similars a Abardonado no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abardonado a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abardonado diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abardia
 2. Abrado
 3. Aberdour
 4. Aberrada
 5. Aberton
 6. Abordo
 7. Abredo
 8. Abrodos
 9. Aburton
 10. Aburaad
 11. Aburad
 12. Aburrad
 13. Aberdane
 14. Aburdene
 15. Abraido
 16. Abariturioz
 17. Abarrategi
 18. Abberton
 19. Aberdeen
 20. Abertin
 21. Abertini
 22. Aberturas
 23. Aberturo
 24. Abriat
 25. Abriot
 26. Abrodes
 27. Abrudan
 28. Aburto
 29. Apartia
 30. Aperador
 31. Aprodu
 32. Aubareda
 33. Aubarede
 34. Avard
 35. Averton
 36. Abartzuza
 37. Afryad
 38. Abradal
 39. Abrate
 40. Aportone