Cognom AbbertonSaber més respecte al cognom Abberton és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abberton sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abberton.

El cognom Abberton en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abberton, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abberton és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abberton

Veure mapa del cognom Abberton

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abberton en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abberton, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abberton que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abberton, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abberton. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abberton és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abberton del món

 1. Austràlia Austràlia (226)
 2. Estats Units Estats Units (118)
 3. Anglaterra Anglaterra (56)
 4. Irlanda Irlanda (51)
 5. Gal·les Gal·les (5)
 6. Japó Japó (2)
 7. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abberton en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abberton poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abberton és un cognom més freqüent, i en quins països Abberton és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abberton ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abberton. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abberton ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abberton tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abberton que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abberton pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abberton, com podem comprovar.

 1. Aberton
 2. Abertin
 3. Aburton
 4. Aubertin
 5. Averton
 6. Aberto
 7. Abert
 8. Aberte
 9. Abertini
 10. Aberts
 11. Aburto
 12. Aubert
 13. Aubertine
 14. Abiertas
 15. Auburtin
 16. Aborto
 17. Aberdeen
 18. Aberdour
 19. Aberturo
 20. Abordo
 21. Abredo
 22. Abreut
 23. Abriot
 24. Afferden
 25. Aperte
 26. Appert
 27. Aubart
 28. Aubriot
 29. Aburtu
 30. Abort
 31. Aportone
 32. Aberdane
 33. Averty
 34. Apert
 35. Auvert
 36. Aberdein
 37. Abardia
 38. Aberrada
 39. Aberturas
 40. Abrado