Cognom ávaloSaber més respecte al cognom ávalo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ávalo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ávalo.

El cognom ávalo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ávalo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ávalo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ávalo

Veure mapa del cognom ávalo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ávalo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ávalo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ávalo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ávalo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ávalo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ávalo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ávalo del món

 1. Brasil Brasil (3)
 2. Colòmbia Colòmbia (1)
 3. Espanya Espanya (1)
 4. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ávalo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ávalo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ávalo és un cognom més freqüent, i en quins països ávalo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ávalo. Això es deu a que moltes vegades el cognom ávalo ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom ávalo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ávalo que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ávalo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ávalo, com podem comprovar.

 1. Avalo
 2. ávila
 3. Abalo
 4. Avala
 5. àvila
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abaleo
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abello
 12. Abelo
 13. Abfall
 14. Abial
 15. Ablao
 16. Aboal
 17. Abollo
 18. Abuali
 19. Abuelo
 20. Apollo
 21. Apolo
 22. Auvil
 23. Avalle
 24. Avalli
 25. Avello
 26. Avial
 27. Avila
 28. Avileo
 29. Avola
 30. Avolio
 31. Aphal
 32. Avilio
 33. Aviala
 34. Avile
 35. Auvila
 36. Ablo
 37. Abiala
 38. Abali
 39. Abolo
 40. Apillo