Cognom AballoSaber més respecte al cognom Aballo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aballo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aballo.

El cognom Aballo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aballo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aballo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aballo

Veure mapa del cognom Aballo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aballo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aballo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aballo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aballo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aballo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aballo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aballo del món

 1. Benín Benín (7058)
 2. Uganda Uganda (327)
 3. Nigèria Nigèria (106)
 4. Estats Units Estats Units (98)
 5. Brasil Brasil (40)
 6. Níger Níger (34)
 7. Costa d Costa d'Ivori (28)
 8. Libèria Libèria (17)
 9. Burkina Faso Burkina Faso (5)
 10. Filipines Filipines (5)
 11. Gabon Gabon (4)
 12. França França (3)
 13. Itàlia Itàlia (3)
 14. Argentina Argentina (1)
 15. República del Congo República del Congo (1)
 16. Camerun Camerun (1)
 17. Espanya Espanya (1)
 18. Etiòpia Etiòpia (1)
 19. Ghana Ghana (1)
 20. Malawi Malawi (1)
 21. Togo Togo (1)
 22. Tailàndia Tailàndia (1)
 23. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aballo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aballo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aballo és un cognom més freqüent, i en quins països Aballo és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aballo ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aballo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aballo.

No tots els cognoms similars al cognom Aballo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aballo que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aballo o algun dels cognoms similars a Aballo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aballo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aballo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaleo
 2. Aballe
 3. Aballi
 4. Abalo
 5. Abello
 6. Abollo
 7. Abal
 8. Abala
 9. Abalia
 10. Aballay
 11. Abelho
 12. Abell
 13. Abella
 14. Abelli
 15. Abelly
 16. Abelo
 17. Abfall
 18. Abilio
 19. Abilla
 20. Ablao
 21. Abolli
 22. Abuelo
 23. Apollo
 24. Avalle
 25. Avalli
 26. Avalo
 27. Avello
 28. Abelio
 29. Abulla
 30. Ablo
 31. Abali
 32. Aballea
 33. Abaille
 34. Abolo
 35. Aballai
 36. Apillo
 37. Abaela
 38. Abeal
 39. Abeel
 40. Abeele