Cognom AbeloSaber més respecte al cognom Abelo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelo.

El cognom Abelo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelo

Veure mapa del cognom Abelo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelo del món

 1. Filipines Filipines (1821)
 2. Uganda Uganda (284)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (178)
 4. Malawi Malawi (157)
 5. Bolívia Bolívia (127)
 6. Brasil Brasil (68)
 7. Nigèria Nigèria (29)
 8. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (27)
 9. Estats Units Estats Units (19)
 10. Israel Israel (17)
 11. Benín Benín (7)
 12. Indonèsia Indonèsia (3)
 13. Argentina Argentina (3)
 14. Veneçuela Veneçuela (2)
 15. Zimbabwe Zimbabwe (2)
 16. Níger Níger (1)
 17. Països Baixos Països Baixos (1)
 18. Paraguai Paraguai (1)
 19. Rússia Rússia (1)
 20. Austràlia Austràlia (1)
 21. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 22. Bèlgica Bèlgica (1)
 23. Canadà Canadà (1)
 24. Costa d Costa d'Ivori (1)
 25. Camerun Camerun (1)
 26. Espanya Espanya (1)
 27. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelo és un cognom més freqüent, i en quins països Abelo és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelo ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abelo o algun dels cognoms similars a Abelo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abalo
 2. Abel
 3. Abela
 4. Abele
 5. Abelho
 6. Abell
 7. Abello
 8. Abelow
 9. Abely
 10. Abuelo
 11. Abelio
 12. Ablo
 13. Abeli
 14. Abolo
 15. Abal
 16. Abala
 17. Abaleo
 18. Aballo
 19. Abeal
 20. Abeel
 21. Abeele
 22. Abella
 23. Abelli
 24. Abelly
 25. Abil
 26. Abila
 27. Abilio
 28. Abl
 29. Abla
 30. Ablao
 31. Able
 32. Abola
 33. Aboli
 34. Abollo
 35. Abolu
 36. Abuel
 37. Abul
 38. Abuli
 39. Apel
 40. Apele