Cognom àvilaSaber més respecte al cognom àvila és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom àvila sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom àvila.

El cognom àvila en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de àvila, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom àvila és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom àvila

Veure mapa del cognom àvila

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de àvila en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom àvila, per a aconseguir així la informació precisa de tots els àvila que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom àvila, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom àvila. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si àvila és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més àvila del món

 1. Espanya Espanya (9)
 2. Brasil Brasil (8)
 3. Xile Xile (4)
 4. Mèxic Mèxic (4)
 5. Colòmbia Colòmbia (3)
 6. Estats Units Estats Units (2)
 7. Ecuador Ecuador (1)
 8. Filipines Filipines (1)
 9. Portugal Portugal (1)
 10. Taiwan Taiwan (1)
 11. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de àvila en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom àvila poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals àvila és un cognom més freqüent, i en quins països àvila és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a àvila. Això es deu a que moltes vegades el cognom àvila ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom àvila fa que puguem trobar molts cognoms similars a àvila.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom àvila pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom àvila, com podem comprovar.

 1. ávila
 2. Avila
 3. Auvila
 4. Abila
 5. Auvil
 6. Avala
 7. Avilla
 8. Avola
 9. Aviala
 10. Avile
 11. Avilia
 12. ávalo
 13. Abala
 14. Abeilla
 15. Abela
 16. Abella
 17. Abil
 18. Abilla
 19. Abiola
 20. Abla
 21. Abola
 22. Apilia
 23. Apola
 24. Auville
 25. Avalo
 26. Avella
 27. Avial
 28. Avileo
 29. Abilia
 30. Avilio
 31. Abulla
 32. Abile
 33. Avelia
 34. Aviel
 35. Abiala
 36. Apili
 37. Abaela
 38. Abuela
 39. Ahbil
 40. Avel