Cognom AbealSaber més respecte al cognom Abeal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeal.

El cognom Abeal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeal

Veure mapa del cognom Abeal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeal del món

 1. Espanya Espanya (228)
 2. Nigèria Nigèria (47)
 3. Argentina Argentina (42)
 4. Estats Units Estats Units (18)
 5. Brasil Brasil (7)
 6. Uruguai Uruguai (6)
 7. Xile Xile (5)
 8. Malàisia Malàisia (5)
 9. Suècia Suècia (3)
 10. Veneçuela Veneçuela (3)
 11. Anglaterra Anglaterra (2)
 12. Afganistan Afganistan (1)
 13. Cuba Cuba (1)
 14. Etiòpia Etiòpia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeal és un cognom més freqüent, i en quins països Abeal és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeal. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeal ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeal, com podem comprovar.

 1. Abal
 2. Abeel
 3. Abel
 4. Abell
 5. Abial
 6. Aboal
 7. Abala
 8. Abalo
 9. Abeele
 10. Abela
 11. Abele
 12. Abella
 13. Abelli
 14. Abello
 15. Abelly
 16. Abelo
 17. Abely
 18. Abfall
 19. Abil
 20. Abiol
 21. Abl
 22. Abla
 23. Ablao
 24. Ablay
 25. Abuali
 26. Abuel
 27. Abul
 28. Apel
 29. Apell
 30. Aubel
 31. Avial
 32. Aphal
 33. Abiel
 34. Aabel
 35. Abiala
 36. Abali
 37. Abeli
 38. Aboul
 39. Avel
 40. Abaleo